BMW розпочала продажі топової версії кросовера XM Label Red (Фото)

Німецька компанія BMW у своєму конфігураторі на офіційному сайті додала топову версію кросовера XM Label Red. Ціна на модель у США становить $185 тисяч.

Від стандартного позашляховика новинка відрізняється червоними декоративними елементами на кузові та 22-дюймовими двоколірними дисками. За доплату можна отримати 23-дюймові колісні диски та преміальну аудіосистему Bowers&Wilkins Diamond Surround.

Оснащується BMW XM Red Label гібридною силовою установкою. В її основі знаходиться 4,4-літровий V8 із подвійним турбонаддувом. Потужність – 585 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Разом з електродвигунами віддача зростає до 748 к.с. і 1000 Нм крутного моменту. Розгін до першої «сотні» займає 3,8 с. Максимальна швидкість обмежена відміткою 250 км/год, проте з опціональним пакетом M Driver’s обмеження можна зрушити до 290 км/год. У зв’язці з ДВЗ працює восьмиступінчастий «автомат».

Тягова батарея ємністю 29,5 кВт год дозволяє долати від 75 до 83 км на одній зарядці. Привід у BMW XM Label Red повний.

Усього на ринок випустять обмежену серію BMW XM Label Red із 500 екземплярів. Основними ринками для моделі стануть Китай, США та Близький Схід.


Не пропустіть