Новий мінівен Lexus LM вразив своїм цінником: за ці гроші можна купити суперкар (Фото)

Презентація розкішного мінівена Lexus LM другого покоління відбулася у квітні 2023 року. Наразі у дилерів починають з’являтися перші автомобілі. Однак, ціни виявилися дещо завищеними.

Дилери Великобританії отримали перші екземпляри, а разом із ними і прайс-лист. Базовий мінівен Lexus LM 350h оцінили в 90 тисяч фунтів стерлінгів, що становить близько 116 тисяч доларів. Топовий варіант моделі коштуватиме вже 113 тисяч фунтів (145 тисяч доларів). Цікаво, що за ці гроші можна вже придивитися до суперкарів початкового рівня. Наприклад, стільки у Великій Британії коштує 1000-сильний електричний кросовер Tesla Model X Plaid.

У список стандартного оснащення Lexus LM 350h входить 7-місний салон з електрорегулювання перших двох рядів сидінь, оббитих напіваніліновою шкірою і замшею Ultrasuede. Є також два люки на даху, двозонний клімат-контроль та сонцезахисні шторки з електроприводом.

Водій може насолоджуватися підігрівом керма, камерами кругового огляду, проекційним дисплеєм та інтелектуальною системою допомоги при паркуванні з функцією віддаленого паркування, що керується зі смартфона.

У «базі» автомобіль оснащений 2,5-літровою гібридною силовою установкою на 250 сил та переднім приводом. Топова версія LM 350h Takumi отримала систему повного приводу і відрізняється більш розкішним 5-місним салоном, як у Maybach.


Не пропустіть