Оновлений кросовер Volkswagen Tiguan вперше зняли на відео

Volkswagen Tiguan 2024 року вже неодноразово фігурував на живих світлинах, але в основному в камуфляжі: іноді автомобіль був вкритий ним повністю, іноді маскувались лише якісь елементи екстер’єру. Днями кросовер вперше вдалося зняти повністю без камуфляжу та ще й на відео – новинку знімають для реклами.

На жаль, ролик невеликий, він триває лише 5 секунд. Проте можна розглянути передню частину, профіль і задню частину авто. Наприклад, на відео добре видно світлодіодні перемички між фарами та ліхтарями.

У салоні кросовера з’явиться нове рульове колесо з фізичними кнопками замість сенсорних, медіасистема з екраном діагоналлю від 12,9 до 15 дюймів, цифрова панель приладів з екраном діагоналлю 10,25 дюйма, а також проекційний екран.

В основі Volkswagen Tiguan 2024 лежатиме модернізована платформа MQB – MQB Evo. За рахунок цього автомобіль стане трохи більшим і просторішим, також збільшиться об’єм багажника. Кросовер отримає як бензинові і дизельні мотори, так і гібридну установку, що підзаряджається.


Не пропустіть