Chery представила новий кросовер за $16 тисяч (Фото)

Компанія Chery представила на домашньому китайському ринку новий кросовер Tansuo 06, який на міжнародному ринку буде продаватися під назвою Jaecoo J7. Автомобіль випущений у чотирьох комплектаціях за ціною від 116 900 юанів, що еквівалентно 16 тисячам доларів США.

Про це повідомляє MMR із посиланням на CarNewsChina.

Chery Tansuo 06 позиціонується як компактний кросовер із довжиною кузова 4538 мм, шириною 1898 мм та висотою 1680 мм при колісній базі 2672 мм. Зовні новинка Chery привертає увагу масивною чорною решіткою радіатора великим літерним логотипом Chery і тонкими денними ходовими вогнями з обох боків, прихованими дверними ручками і пофарбованими в чорний колір стійками. Довершують вигляд великі колеса з чорними дисками та встановленими за ними червоними гальмівними супортами, що створює відчуття спортивності.

У салоні нового кросовера Chery встановили 10,25-дюймову цифрову панель приладів, триспицеве кермо з плоским дном і мультимедійну систему на базі чіпа Qualcomm Snapdragon 8155 з 13,2-дюймовим сенсорним дисплеєм в портретній орієнтації.

Рушійною силою Chery Tansuo 06 є 1,6-літровий турбомотор потужністю 197 к.с. і максимальним крутним моментом у 290 Нм. Двигун працює у парі із семиступінчастою роботизованою коробкою передач 7DCT. У майбутньому виробник планує випустити і гібридну версію авто.


Не пропустіть