Спортивну версію кросовера BMW X2 показали на відео

У середу, 11 жовтня компанія BMW представить кросовер X2 нового покоління. Цього дня дебютує заряджена версія машини з індексом M35i. Щоб підігріти інтерес до новинки, баварці вирішили опублікувати невеликий тизерний відеоролик, на якому показано спортивну модифікацію купеподібного кросовера.

Судячи з відео, автівка отримає решітку радіатора з фірмовими «ніздрями» і окантовкою, що підсвічується. Також кросовер обладнають рельєфним капотом, чорними бічними дзеркалами з повторювачами поворотів, великим спойлером, чотирма патрубками вихлопної системи (по два з кожного боку), агресивними бамперами та гальмівними супортами з емблемою BMW M.

Усі технічні характеристики новинки поки що засекречені. Подейкують, що BMW X2 M35i отримає 2,0-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 296 кінських сил. Мотор працюватиме спільно із 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Також кросовер отримає систему повного приводу і механічний диференціал, що самоблокується.

Крім того, BMW веде розробку кросовера X3 нового покоління. Прем’єра автомобіл має відбутися у першій половині наступного року.


Не пропустіть