У мережі показали, яким авто їздить керівництво однієї з військових адміністрацій (Фото)

В мережі показали розкішний позашляховик однієї з військових адміністрацій. Відповідні світлини поширили у соцмережі.

Позашляховик Lexus LX 570 2008 року випуску належить Львівській обласній військовій адміністрації. За словами користувачів соцмереж, авто помітили за кордоном.

Довжина повнопривідного позашляховика становить 4990 мм, ширина — 1970 мм, висота — 1920 мм, що на 60, 28 і 40 мм відповідно більше, ніж у попереднього покоління. Салон може вмістити до 8 пасажирів.

Автомобіль обладнаний активною електрогідравлічною підвіскою, яка дозволяє водієві змінювати дорожній просвіт, а також зменшує крен кузова в поворотах. Lexus LX 570 також обладнаний системою Crawl Control, що автоматично підтримує швидкість 1, 3 або 5 км/год на бездоріжжі.

Автомобіль оснащують двигуном V8 з робочим об’ємом 5,7 л потужністю 367 к.с., мотор поєднується з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач з можливістю ручного перемикання.

Базова комплектація LX 570 обладнана чотиризонним клімат-контролем, навігаційною системою з інтерфейсом Bluetooth, аудіосистемою Mark Levinson з 19 динаміками, сидіннями з електрорегулюванням, а також 18-дюймовими легкосплавними колісними дисками з шістьма спицями, які мають елегантний тривимірний дизайн.

Вартість такого авто в Україні стартує від 23 тисяч доларів, або майже 900 тисяч гривень.


Не пропустіть