Great Wall показала розкішний автобудинок на базі пікапа Shanhai Poer (Фото)

У мережі опублікували зображення нового автобудинку, побудованого Great Wall на шасі рамного пікапа Shanhai Poer. Автомобіль вже зняли наживо під час зимових випробувань у Китаї – швидше за все, незабаром відбудеться ринковий дебют.

Технічних подробиць про новинку не дуже багато, але оскільки це рамний пікап, то буде повний привід і, ймовірно, автоматична трансмісія. Під капотом машини встановлено дизельний двигун об’ємом 2,4 л (у Great Wall є автобудинок на базі пікапа Poer, але у нього 2,0-літровий дизельний мотор – ред.).

Виконань інтер’єру буде декілька. На опублікованих рендерах показано один варіант з різним оздобленням. Тут є кран з мийкою, плита, столик, пара крісел, «полуторне» ліжко, окрема кімната для душу і навіть пральна машина.

Нагадаємо, в Україні офіційно продається пікап Great Wall Wingle 7. Автомобіль доступний із 2,0-літровим дизельним або 2,4-літровим бензиновим мотором. Дизель поєднується із 6-ступінчастою МКПП, тоді як бензомотор – із 5-ступінчастою механічною трансмісією. Ціни на авто стартують від 1 069 000 грн.


Не пропустіть