Складено рейтинг найкращих китайських автомобілів

За результатами дослідження якості нових автомобілів у Китаї за 2024 рік (2024 Initial Quality Study (IQS), оприлюдненого всесвітньо відомим консалтинговим та дослідницьким агентством JD Power, марка Chery знову посіла перше місце серед китайських брендів. Про це повідомляє сайт агентства.

Як зазначається, збереження лідерства другий рік поспіль у рейтингу якості автомобілів демонструє стабільність у виробничих процесах та високі стандарти контролю якості.

Відмінні результати продемонстрував кросовер Tiggo 7 Pro Max (Tiggo 7 Plus), ставши лідером за якістю в сегменті середньорозмірних SUV на китайському ринку.

«Досягнення, зазначені у дослідженні агентства J.D. Power, концерну Chery вдалося домогтися в результаті уваги до споживчих очікувань і інновацій як в проектуванні, так і виробництві автомобілів. Chery постійно інвестує у розробку нових передових продуктів», — йдеться у повідомленні.

Як відомо, дослідження J.D. Power Initial Quality Study (IQS) вимірює якість шляхом вивчення проблем, з якими стикаються власники нових автомобілів протягом перших двох-шість місяців експлуатації. Показник визначається проблемами, зазначеними на 100 автомобілів у двох категоріях: пов’язаних із конструкцією та дефекти/несправності.

Нагадаємо, Chery є однією із найпопулярніших китайських марок на ринку нових авто України.