Експерти назвали найкомфортніші кросовери та позашляховики 2024 року: топ-10 моделей

Фото: General Motors

Кросовери та позашляховики цінують насамперед за універсальність та високу прохідність, а також комфорт. Які сучасні моделі SUV-сегмента є найкомфортнішими, розповіли експерти порталу HotCars.

Перше місце в рейтингу найкомфортніших позашляховиків 2024 дісталося GMC Hummer EV. Він може похизуватися просторим комфортним салоном, адаптивною пневмопідвіскою, підігрівом керма, передніми сидіннями з підігрівом та вентиляцією, а також фірмовою системою автономного водіння Super Cruise. GMC Hummer EV оснащений дво- або тримоторною силовою установкою потужністю від 570 до 830 к.с. і коштує від 96 550 доларів.

Друге місце зайняв Buick Enclave із 3,6-літровим 310-сильним двигуном та стартовою ціною 43 900 доларів. За словами журналістів, ця модель поряд з Chevy Traverse і GMC Acadia виводить комфорт і розкіш позашляховиків General Motors на новий рівень.

Замикає «трійку» лідерів новий Chevrolet Tahoe, який сьогодні можна купити щонайменше за 56 200 доларів. Автомобіль пропонується з кількома силовими установками на вибір, серед яких 3,0-літровий турбодизельний агрегат та потужний 6,2-літровий бензиновий V8.

Отже, найкомфортніші позашляховики 2024 року за версією HotCars:

  1. GMC Hummer EV
  2. Buick Enclave
  3. Chevrolet Tahoe
  4. Nissan Pathfinder
  5. Ford Bronco
  6. Ford Expedition
  7. Lincoln Navigator
  8. Hyundai Santa Fe
  9. Subaru Forester
  10. Ford Bronco Sport