Китайський Changan випустив кросовер-трансформер за 28 тисяч доларів (Фото)

Фото: carnewschina.com

На китайському ринку дебютував новий кросовер Changan Nevo E07. Головна особливість нової моделі Changan полягає в кузові, що трансформується. Про це повідомляє CarNewsChina.

У Changan стверджують, що це перший серійний SUV на ринку, що трансформується. На перший погляд він виглядає як подовжений купеподібний кросовер, але завдяки кришці зсувної багажника з електричним приводом він може трансформуватися у пікап.

Фото: carnewschina.com

Довжина кузова Changan Nevo E07 становить 5045 мм, ширина – 1996 мм, а висота – 1640 мм при колісній базі 3120 мм. Незважаючи на значні розміри, в салоні встановлені лише два ряди сидінь із-за низької лінії даху та вантажної платформи ззаду. Інтер’єр кросовера виконаний у дусі мінімалізму – виробник відмовився навіть від традиційної панелі приладів, яку замінив на великий 28,86-дюймовий проекційний дисплей.

Фото: carnewschina.com

Повністю електрична версія отримала мотор потужністю 338 к.с., а в повнопривідному виконанні є два агрегати, які сумарно генерують 590 к.с.. Ємність акумуляторної батареї становить 70 або 90 кВт* год, а запас ходу досягає 551-701 км.

Фото: carnewschina.com

Топова версія отримала 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 141 к.с. та встановлений на задній осі 310-сильний електродвигун, який у повнопривідному виконанні доповнений ще й 176-сильним електромотором спереду.

Фото: carnewschina.com

Автомобіль доступний для покупки загалом у семи комплектаціях. Чотири з них повністю електричні, а решта три — гібридні.

Changan Nevo E07 уже доступний для покупки за ціною від 199 900 юанів або 28 072 долари.