Як українські мажори на дорозі вмикають “режим Бога”

Рухаючись по вул. Хмельницьке Шосе на перехресті з вул. 40-річчя Перемоги у Вінниці, на світлофорі перед мною стояв сірий автомобіль з номерним знаком АВ 7044 ВХ, невідомої мені марки (можливо SsangYong). Стоячи на світлофорі, з вікна цього автомобіля вилетів великий картонний стакан прямо на узбіччя. Потім водій даного авто здійснив небезпечний маневр в мою смугу, чим створив аварійну ситуацію, пише vinbazar.com

Після зауваження щодо неналежної поведінки він обігнав мене в районі Лісопарку по зустрічній смузі руху, перетнувши подвійну суцільну лінію розмітки двічі. При цьому водій авто ймовірно перевищив швидкість у 80 км/год, так як я рухався зі швидкістю приблизно 60 км/год.

Далі він та його пасажир (обидва по років 20-23) почали лаятись і пропонували вийти з машини щоб «розібратись». Недостатньо лише асфальт гарний покласти, треба ще і громадян навчити культури і правил поведінки. Панове-громадяни, журналісти і правоохоронці, Вінниця – це Європейське місто? Нам потрібні чисті узбіччя і безпечні дороги? Тоді який штраф повинен бути виписаний цим невігласам, і чи не треба взагалі водія позбавити водійських прав, бо їх мабуть теж купили?