Повідомили вартість розкішного купе BMW 8 Series (Фото)

Американські автодилери почали приймати замовлення на нове купе BMW 8-Series, проте поки доступна тільки «топова» модифікація – M850i. Вартість такого автомобіля становить 111 900 доларів.

Нове розкішне купе від баварської марки дебютувало в середині минулого місяця в Ле-Мані. Версія BMW M850i ​​xDrive Coupe отримала під капот 4,4-літровий бензиновий мотор V8, який здатний розвивати 530 кінських сил. Двигун поєднується зі спортивною автоматичною трансмісією Steptronic Sport. На розгін до 100 км/год з місця автомобілю потрібно 3,6 секунди, максимальну швидкість за традицією обмежили на 250 км/год.

Список оснащення моделі включає в себе світлодіодну оптику LaserLight, спортивні крісла з шкіряною обробкою, адаптивну підвіску, цифрову приладову панель з 12,3-дюймовим екраном, стереосистему Harman Kardon з 16 динаміками, мультимедійний центр з 10,25-дюймовим тачскріном і т.д.

За доплату покупцям BMW 8-Series пропонуються пакет карбонових деталей, до якого увійшли дах, задній спойлер і багато іншого, скляну обробку селектора КПП, кнопки запуску/зупинки, контролера iDrive. Крім того, доступна 1 400-ватна аудіосистема Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound.


Не пропустіть