Робота в Польщі від компанії Work-garant

Багато людей виїжджають за межі своєї країни в пошуках більш високооплачуваної роботи, а ще краще і перспективи побудови кар’єри. В результаті і виходить, що українці виявляються в самих різних куточках планети, проте багато хто чомусь забуває про сусідній Польщі, яка готова запропонувати всім бажаючим дуже багато.

Умови роботи

Польські кадрові агентства із задоволенням укладають трудові договори з громадянами України за їх працьовитість. Заробітки в Польщі з огляду на лояльне ставлення роботодавців з кожним роком набирають популярність в українців, це підтверджують і work garant відгуки, яких з кожним днем ​​стає більше.

Українських громадян в Польщі приваблює і географічне розташування. Рівень життя в Польщі набагато вище, за роботу, яка не вимагає висококваліфікованих навичок, тут платять до 1700 $. Для тих, кому дійсно цікава робота в Польщі, можна подивитися вакансії в Інтернеті, вони постійно оновлюються, з’являються все більш і більш вигідні пропозиції .

Трудове законодавство в цій країні розроблено так, що кожна працююча людина має високі соціальні гарантії. Завдяки працевлаштування вивчити польську мову виходить набагато швидше, а ті фахівці, хто досконало володіє мовою, цінуються ще вище.

Сезонна робота

Для тих, хто поки ще боїться надовго вирушати в іншу, поки ще зовсім чужу країну, можна порадити сезонну роботу. Найчастіше її пропонують фермерські та садівничі господарства, питання з проживанням теж відпадає, так як воно надається за місцем роботи.

Нерідко можна знайти оголошення про весняну сезонній роботі, в такому випадку мова буде йти про допомогу пенсіонерам на їх ділянках. Це може бути прополка грядок, посадка врожаю. Така робота дозволить отримати перші ази заробітку в новій країні, а ще вивчити мову і заробити хороші за українськими мірками гроші.

Для того щоб заробити більше, краще всього вибирати такі вакансії, коли роботодавець надає житло. Для жінок ідеальним варіантом в цьому випадку стануть професії кухарів, доглядальниць, хатніх робітниць, нянь, гувернанток і т.д.

Як починати

Відправившись на роботу в Польщу один раз, ви зможете отримати багато нових знайомств, які зможуть допомогти вам в майбутньому. Починати щось нове завжди складно, тому краще всього звернутися за допомогою до професіоналів, співпраця з рекрутерского компаніями дозволить вам отримувати підтримку протягом усього періоду роботи, також вам допоможуть в оформленні необхідних для роботи документів.