Чоловіче взуття: черевики на всі випадки життя

Чи бувало у вас так, що речей повна шафа, а одягнути нічого? А все тому, що свій гардероб потрібно ретельно продумувати, не купувати речі спонтанно. Можливо, ця справа здається вам нудною або навіть виключно жіночою, але повірте, краще раз з усім розібратися, ніж потім потрапляти в незручні ситуації.

Є кілька критеріїв, за якими варто підбирати чоловіче взуття в інтернет-магазині Favorite Shoes: пора року, для певного заняття і для особливих випадків. Щоб не бути банальними, почнемо з кінця.

Весілля, свята, вечірки … що вдягнути?

Якщо в повсякденному житті ви любите ходити в спортивних речах або в образі брутального лісоруба: джинси, майка, сорочка, важкі черевики, то для особливих заходів підберіть щось елегантне. Нехай ваш охайний вигляд здивує рідних і друзів. Запам’ятайте кілька простих правил, щоби завжди «бути на висоті»:

  • Смокінг надягають тільки на заходи після 17.00.
  • Під класичний костюм підбирайте таке ж чоловіче взуття. На сайті https://favoriteshoes.com.ua/ru/muzhskaja-obuv/ це зробити дуже легко завдяки фільтру зліва.
  • Туфлі не повинні бути світлішими ніж штани.
  • Одягайте ремінь в тон туфель.

Спеціальне взуття

Кожен чоловік має своє захоплення: рибалка, полювання, альпінізм та інше. Для таких занять повсякденне вбрання не підійде. Наприклад, для полювання підбирають високі чоботи з каучуку, нейлону або гуми, з абсорбуючими устілками й ущільненою підошвою. Таке взуття в звичайних магазинах не знайти, але добре, що є інтернет. Вам навіть не доведеться шукати спеціалізовану торгівельну точку, можна замовити все онлайн.

Сезонне взуття

На кожну погоду потрібно підбирати відповідне взуття. Влітку це сандалі, кеди, мокасини, еспадрільї. Взимку – чоботи, черевики. А ось «найпримхливіший» сезон – весна-осінь. Взуття для цієї пори називають демісезонним. Це можуть бути кросівки, черевики, туфлі. Головне, щоби матеріал був водонепроникним. Великий асортимент якісних чоловічих демісезонних черевиків є в інтернет-магазині Favorite Shoes https://favoriteshoes.com.ua/ru/botinki-311/f/season-demi/.

Поради щодо вибору осінньої пари:

  • Тільки натуральні матеріали. Найміцнішим, зносостійким і водонепроникним є ойл-нубук.
  • Застібки, кнопки повинні функціонувати справно.
  • Якщо десь тисне, не сподівайтеся, що розноситься. Краще купіть іншу пару.

Нехай у вашому гардеробі завжди знайдуться стильні та відповідні речі.