Автомобільний зарядний пристрій для iPhone 5S та інші корисні аксесуари: думка спеціалістів Gmart

Сучасний ринок аксесуарів для автолюбителів вщент заповнений найрізноманітнішими товарами. Деякі з них корисні і їх придбанню треба віддати перевагу, а інші – призначені для додання естетичності. Сьогодні ми розглянемо список найкорисніших аксесуарів для автомобіля. Склали його експерти магазину Gmart.ua, який є одним з лідерів українського ринку запчастин та аксесуарів для електроніки. Кожен з перелічених нижче пристроїв зробить ваше перебування в автомобілі більш зручним і комфортним.

Аксесуари для автомобіля – помічники водія

1. Відеореєстратори. Це, мабуть, найкорисніший пристрій, бо допомагає записувати ситуацію на дорозі. Кожний водій хоча б одного разу був свідком або потерпілим у ДТП. Відео з реєстратора можна переглянути в будь-який момент і саме вони стають найбільш об’єктивним свідком.

2. Навігатори. Дуже корисний пристрій для водіїв, які їздять в інші міста або мешкають у великому місті та дуже часто подорожують в незнайомі райони. Завдяки GPS водію не треба зупинятися і питати у перехожих як йому дістатися до потрібної адреси. Так, буває, що вони підводять, але все одно без них ніяк.

3. Панорамні оглядові дзеркала. Ці дзеркала розміщують над лобовим склом. Вони забезпечують до 120 градусів заднього огляду. При цьому, водій не має потреби повертати голову чи чіпати дзеркало, щоб покращити собі огляд. Такі дзеркала незамінні у міському русі, заторах, коли треба часто перелаштовуватися з одного ряду в інший.

4. Адаптери для підключення електричних пристроїв. Всі додаткові споживачі енергії підключають до прикурювача. Перш за все, згадуються одразу зарядні пристрої для автомобіля. Вони існують зараз для великої кількості мобільних. І якщо вам потрібен автомобільний зарядний пристрій для iPhone 5S, купити його можна тут – надійний, простий він стане в пригоді багато разів.

5. Медіацентри, плеєри, магнітоли. Сучасну автівку складно уявити без музичної системи. Музика тісно увійшла в життя багатьох водіїв та пасажирів. До того ж, у заторах особливо нудно стояти в тиші. Саме тому, автомагнітола – невіддільна частина кожного автомобіля.

6. Автомобільні пилосмоки та прилади для прибирання. Як би ретельно водій не слідкував за чистотою своєї автівки, бруд у ній все одно збирається. Щоб заощадити на відвідуванні автомийки, завдяки пилосмоку можна швидко і без великих зусиль прибрати в салоні. До того ж, хто з водіїв хоча б раз не дозволив собі щось з’їсти, перебуваючи в салоні автомобіля?

7. Автомобільні холодильники та термобокси. Цей пристрій приносить користь майже весь рік, а особливо в спеку, коли є потреба зберегти напої та продукти прохолодними. Наприклад, якщо придбати охолоджене м’ясо чи рибу, ці продукти не зіпсуються, навіть якщо водій потрапить у затори на кілька годин.

8. Повітряні освіжувачі та іонізатори. В літню спеку та ще й при заповненому пасажирами салоні виникає потреба зробити повітря в автомобілі більш свіжим. Відкриття вікон в цьому випадку не дає відчутного результату через розжарений від спеки асфальт та пил. Тому, водії рятуються за допомогою автомобільних кондиціонерів та клімат-контролю.

А ви вже користуєтеся такими приладами? Якщо ні, придбайте їх і ви відчуєте, що перебування в улюбленому автомобілі стане ще більш приємним!


Не пропустіть