Нові технології в будівництві автомобільних доріг

Якою б ідеальною не була б дорога, однак 2-3 роки її служби чи капітального ремонту і вона починає втрачати своє основне призначення. Ямки, вибоїни, тріщини, колійність лише приносять шкоду транспортним засобам.

 

Чому дороги зношуються? Цілісність дорожнього покриття порушується тоді, коли є помилки в проектування дороги, її експлуатації та обслуговування. Ці проблеми призводять до того, що дорога поступово знищується. Як цього уникнути? Все дуже просто! Використовувати в технології будівництва доріг нові матеріали та обладнання.

 

Яку техніку для будівництва доріг використовують?

 

Сучасний робочий процес просто важко уявити без використання спецтехніки. Вона використовується в кожній галузі і суттєво покращує умови праці, допомагає зробити роботу практично ідеально.

 

 

Компанія «КиевДорБуд» використовує сучасну, справну техніку для будівництва доріг, яка може створити ідеальне дорожнє покриття для нужд населення.

 

Враховуючи стан транспортних магістралей, то будівництво та ремонт доріг в Україні просто необхідне! Старі, ще радянські дороги втрачають свою функціональність, а безкінечне «латання» призводить до механічних пошкоджень транспортних засобів. Та і ходити по таких дорогах – надто небезпечно. Враховуючи сучасні технології, покриття можна зробити міцнішим і простішим. Тепер для будівництва дороги використовують геосітку, армування, різні асфальтобетонні суміші, щоб загальмувати передчасне зношування дороги.

 

Вони не лише роблять дорогу рівною. Такий асфальт стає міцнішим, більш стійким до різних зовнішніх факторів, які можуть повпливати на її цілісність.

 

Як показує практика, асфальтування і ремонт доріг – трудомісткий, доволі не дешевий, але разом з тим просто необхідний процес. Не має доріг – не має повноцінного життя. Утворення транспортних пробок, неприваблива місцевість – це лише мінімальні незручності, пов’язані з незадовільним станом доріг.

 

Якщо потрібен ремонт чи асфальтування дороги – сміливо звертайтеся в «КиевДорБуд». Компанія використовує сучасні технології – «заасфальтуємо, відремонтуємо будь-яке дорожнє покриття в найкоротші терміни, а вартість послуг вас приємно здивує!»

 

Довірте благоустрій своїх дворів та доріг справжнім професіоналам – не пошкодуєте. Бо м не настільки багаті, щоб тратити гроші дарма, на неякісні товари та послуги. Надаємо гарантії 24 місяці!


Не пропустіть