Міліціонер врятував школяра від зіткнення з автомобілем (Відео)

У Вітебську співробітник міліції вихопив хлопчика з-під коліс автомобіля

Епізод стався на пішохідному переході на дорозі з трамвайними коліями посередині. Автомобілі на двох смугах зупинилися, пропускаючи хлопчика і міліціонера, що переходили дорогу. Однак по трамвайних коліях їхала ще одна машина. Водій автомобіля і дитина не помітили один одного, але міліціонер встиг потягнути школяра за ручку рюкзака.

В останній момент машина все ж загальмувала і поміняла траєкторію. Зіткнення з пішоходами уникнути не вдалося, але міліціонер прийняв удар на себе, прикривши школяра своїм тілом.

Хлопчик не постраждав, а міліціонер, співробітник департаменту охорони міста Вітебська Сергій Баталко, отримав забій ноги. У МВС вирішується питання про заохочення міліціонера як від керівництва Департаменту охорони, так і від міністерства. Водій, який скоїв наїзд на пішоходів, не зміг пояснити, куди так поспішав. Він позбавлений прав і притягнутий до адміністративної відповідальності за низкою статей.

Міліціонер з Білорусі врятував школяра від зіткнення з автомоб…

Міліціонер з Білорусі врятував школяра від зіткнення з автомобілемУ Вітебську співробітник міліції вихопив хлопчика з-під коліс автомобіляЕпізод стався на пішохідному переході на дорозі з трамвайними коліями посередині. Автомобілі на двох смугах зупинилися, пропускаючи хлопчика і міліціонера, що переходили дорогу. Однак по трамвайних коліях їхала ще одна машина. Водій автомобіля і дитина не помітили один одного, але міліціонер встиг потягнути школяра за ручку рюкзака.В останній момент машина все ж загальмувала і поміняла траєкторію. Зіткнення з пішоходами уникнути не вдалося, але міліціонер прийняв удар на себе, прикривши школяра своїм тілом.Хлопчик не постраждав, а міліціонер, співробітник департаменту охорони міста Вітебська Сергій Баталко, отримав забій ноги. У МВС вирішується питання про заохочення міліціонера як від керівництва Департаменту охорони, так і від міністерства. Водій, який скоїв наїзд на пішоходів, не зміг пояснити, куди так поспішав. Він позбавлений прав і притягнутий до адміністративної відповідальності за низкою статей.Більше цікавих новин – https://www.facebook.com/mmr.net.ua/#Cars #Авто

Опубліковано MMR – Motor Media Review 4 березень 2016 р.