В столичному дворику знайшли покинутим рідкісний елітний кросовер (Фото)

У дворі одного із київських будинків знайдено рідкісний Volkswagen Touareg 2005 року в дуже ексклюзивній версії W12, який є справжнім раритетом. Про це повідомили на сторінці chpsh.carspotting в Instagram. Автомобіль, який стоїть забруднений і з приспущеними колесами, не рухався щонайменше з 2017 року.

Цей Touareg належить до флагманської лімітованої серії з мотором W12 під капотом, від якої випустили лише 500 екземплярів. Його 6,0-літровий двигун W12 розвиває потужність 450 кінських сил і має максимальний крутний момент в 600 Нм. Завдяки 6-ступінчастій автоматичній коробці передач, цей кросовер може розігнатися до 100 км/год за 5,9 секунди і розвинути максимальну швидкість 250 км/год.

Окрім потужного двигуна, Touareg W12 обладнаний пневматичною підвіскою з регульованим кліренсом, а його салон оздоблений високоякісною шкірою та деревом. Комплектація включає 20-дюймові диски, а кузов автомобіля прикрашений агресивним обвісом від ательє Je Design, що робить цей екземпляр ще більш вражаючим.


Не пропустіть