У Польщі знайшли «Волгу», яку виробляли в Україні (Фото)

Унікальний пікап на базі відомої всім «Волгі» ГАЗ-21 було виявлено в Кракові. Виглядає автомобіль брутально, але знаходиться в не дуже гарному стані. Варто зауважити, що це не офіційна версія авто: вантажні версії одного з найпопулярніших у радянському союзу автомобілів робили авторемонтні підприємства. Для цього, як правило, використовувались машини, які до того вже добряче попрацювали «в народному господарстві» – частіше за все, в таксі, пише MMR.net.ua.

Займалися виробництвом пікапів та фургонів зі звичайних седанів та універсалів заводи у Ризі, Воронежі, Москві та на території України – на авторемонтному заводі в Харкові, дрібними серіями. Достовірно не відомо, де саме був зроблений цей екземпляр, лише повідомляється, що в Польщу він потрапив з Болгарії.

Автомобіль обладнаний  стандартним для ГАЗ-21 2,4-літровим двигуном на 75 к.с. і механічної КПП з важелем переключення на рульовій колонці. У випадку, якщо машина потрапить у дбайливі руки, з неї можна зробити дуже симпатичний та незвичайний кастом.