У Києві помітили неоретрокар Morgan Aero SuperSports (Фото)

Неоретрокар Morgan Aero SuperSports, випущений до 100-річного ювілею британської марки тиражем 200 екземплярів, помітили на дорогах Києва.

Автомобіль, забарвлений у чорний колір, перевозили евакуатором. Куди саме він прямував, наразі невідомо. Можливо, він змінив власника, оскільки нещодавно був виставлений на продаж. Виручити за лімітоване авто у кузові тарга планували чверть мільйона доларів. Варто зазначити, що цінник на модель у 2009 році (саме тоді розпочалося її виробництво) стартував від 127 тисяч доларів. Про це повідомляє видання «ТопЖир».

Morgan Aero SuperSports виконаний у ретро-стилі і схожий на купе AeroMax. Головною його відмінністю є двосекційний складаний верх та посилений кузов. Алюмінієві панелі даху знімаються вручну за кілька секунд, відкриваючи двомісний салон. Під капотом встановлений 4,8-літровий V8 виробництва компанії BMW. Покупцям на вибір доступні 6-ступінчастий «автомат» або «механіка».

@topgircomua Другий Aero SuperSports кудись везуть. Ще один аналог везли Києвом наприкінці 2022-го. Докладніше: https://topgir.com.ua/u-kiєvi-pomitili-avtovoz-z-duzhe-eksklyuzivnim-avto-video/ #топжир #мажирнітачки #всебудеукраїна🇺🇦💙💛 #суперкариукраїни #morgan #morganaerosupersports ♬ I'm a Man – Black Strobe


Не пропустіть