Люкс із 90-х: у Києві помітили рідкісний автомобіль популярної марки (Фото)

У Києві сфотографували Toyota Mark II 1996 року. Розкішний японський седан є рідкістю в Україні, адже він ніколи офіційно не поставлявся на наш ринок. Знімки авто з’явилися на сторінці chpsh.carspotting в Instagram, повідомляє «Фокус».

Toyota Mark II — преміальний седан Е-класу, що випускався з 1968 по 2007 роки. Спочатку це була розкішна версія Toyota Corona, але потім її виділили в самостійну модель.

Конкретно цей седан належить до восьмого покоління Toyota Mark II, яке випускали з 1996 по 2000 рік. До того ж, це топова версія Grande.

Toyota Mark II Grande увібрала в себе всі новітні технології автопрому 90-х. Седан оснащували ABS, ESP, трекшн-контролем, активною підвіскою зі змінною жорсткістю. Салон Toyota оздоблено шкірою, встановлено цифрову панель приладів, клімат-контроль з іонізатором повітря і круїз-контроль, а як опцію пропонували електропривод сидінь.

Під капотом Mark II Grande встановлено знамениту 3,0-літрову шістку Toyota 2JZ на 220 к. с. від купе Supra. Седан отримав 4-ступінчастий автомат і повний привід.

Джерело focus.ua

Не пропустіть