«Потрійне викрадення»: поліцейські були шоковані

Крадений «Мерседес» везли на вкраденому автопоїзді.

Як повідомляє портал avtoblog.ua, з посиланням на власні джерела, влада Польщі розслідує обставини дійсного курйозного випадку викрадення автомобілів.

Транспортна інспекція Нижньосілезького воєводства затримала 41-річного чоловіка, який керував викраденим автомобілем Volvo XC90. Яке ж було здивування співробітників інспекції, коли виявилося, що в угоні знаходився не тільки позашляховик, але і причіп на буксирі, на якому … також стояв викрадений автомобіль!

Як пояснили представники транспортної інспекції, виявити таку незвичайну знахідку вдалося під час рядовий перевірки документів. Водій не чинив опору, проте показати необхідні папери на всі транспортні засоби так і не зміг. Перевірка в базі даних по VIN-кодах показала, що і Volvo, і причіп, і Mercedes були викрадені в Нідерландах, причому у різних власників. На місце події була викликана поліція, а сам водій – затриманий.

Тим часом, як заявив представник поліції міста Легніца Роберт Леманьскій, водій був відпущений після допиту і надання свідчень. За словами правоохоронців, це пов’язано з тим, що немає достатніх підстав вважати, що чоловік був якимось чином причетний до крадіжки транспортних засобів. Єдине, що загрожує водієві -покарання за їзду без прав: відкритої категорії, що дозволяє управляти автопоїздом, в правах чоловіка все ж не було.

o-00005636-n-00012692


Не пропустіть