«Пастка для водіїв» або небезпечний дорожній експеримент

Українські дорожники, схоже перестаралися!?!

Українські дорожники придумали нову проблему для водіїв. Замість того, щоб оптимізувати і убезпечити рух транспорту на ключових магістралях, вони запускають абсолютно протилежні процеси. Так у Вінниці, на Хмельницькому шосе, біля пішохідних переходів були встановлені манекени дитини в яскраво помаранчевому одязі. Про це повідомив у своєму Facebook юрист Вадим Володарський.

«Вінниця, Хмельницьке шосе. Встановили болванчиков .. А тепер уявіть, що не знаючий місто водій вночі під’їжджає і бачить в світлі фар … Різке гальмування, удар ззаду … Але кого цікавлять проблеми водіїв? Головне ж, що для «святих пішоходів» все зробили, і неважливо, що знову за чужий рахунок! – пише пан Володарський. Він уточнює, що це траса регіонального значення.

«Щоб було зрозуміло, наскільки важкий напад пішоходофілії, потрібно уточнити: це в’їзд до Вінниці з боку Хмельницького. Тобто по цій дорозі йде фактично транзитний міжрегіональний потік транспорту. І замість того, щоб придумати, як його не гальмувати через кожного пішохода, вони придумують таке ось… » – повідомив Володарський.


Не пропустіть