Найбільш незвичайний Mercedes-Benz Sprinter з’явився в Україні (Фото)

Які тільки автобуси не побачиш сьогодні на міжміських маршрутах в Україні. Мало того, що їх часто переробляють з вантажних фургонів, нехтуючи безпекою пасажирів. Бувають і зовсім кричущі випадки втручання в конструкцію машини. І приклад тому – сфотографований на днях Mercedes-Benz Sprinter.

Побачивши цей Mercedes-Benz Sprinter, відразу дивуєшся його довжині. Як машина даного класу може мати таку довгу колісну базу – близько 5 метрів. Мало того, що радіус повороту величезний, так і ще й зламатися може навпіл на наших вибоїнах.

Піднімає характеристики Mercedes-Benz Sprinter ранніх випусків – а на фото ще дорестайлінгова машина першого покоління (1995 – 2000 г. в.). Виявляється, виробник пропонував тільки три варіанти колісної бази: 3,0 м; 3,55 м і 4,01 м. У нашому ж випадку колісна база десь на метр, а то і більше перевищує найдовшу версію.

Висновок один – кузов подовжили кустарним шляхом. Причому зовні не видно ніяких грубих швів. Що й казати, така маршрутка перевозить рекордне число пасажирів, приносячи власнику гарний виторг за один рейс. Ось тільки, хто подумає про безпеку людей, які довірили своє життя ось таким саморобним довгомірам.