В столиці помітили McLaren 570S Spider з яскравим дизайном (Фото)

Днями у центрі Києва помітили рідкісний McLaren 570S Spider, який привертав увагу не лише своєю пристосованою аеродинамічною частиною, але й оригінальним дизайном. Власник автомобіля вирішив додати до свого авто велике антикрило ззаду та наклейки з персонажами з мультсеріалу “Рік та Морті” на боках та капоті.

Фотографії цього незвичайного авто були опубліковані на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram. McLaren 570S Spider був помічений у київському Пасажі. Слід відзначити, що сам по собі британський суперкар McLaren є рідкісним явищем на українських дорогах, а тим більше в такому унікальному оформленні. Наліпки з персонажами з “Ріка та Морті” додали яскравості жовтій фарбі автомобіля, а антикрило підкреслило його спортивний характер.

Точна дата виробництва цього конкретного спорткара невідома. Загалом, McLaren 570S випускали з 2017 по 2021 рік, і він був одним з найбільш доступних автомобілів британського виробника. Вони оснащувалися 3,8-літровими V8 твін-турбо двигунами потужністю 570 к.с., які дозволяли розганятися до 100 км/год за 3,2 секунди і розвивати швидкість до 328 км/год.

Крім того, автомобілі мали адаптивні амортизатори та карбоново-керамічні гальмівні диски. Кабріолети Spider комплектувалися жорстким складним дахом. На сьогоднішній день McLaren замінив модель 570S новою моделлю – Artura.


Не пропустіть