Рідкісний кабріолет на литовських номерах помітили в Україні (Фото)

В Україні нинішнє літо видалося досить спекотним – саме час прокотитися з вітерцем на машині з відкритим верхом. Так ось днями в Києві помічений дуже рідкісний для українського ринку кабріолет – Toyota Paseo Cabrio. Машина красивого кольору морської хвилі була на литовських номерах.

Відзначимо, що модель Toyota Cynos/Paseo випускалася з 1991 по 1999 роки на агрегатах моделі Tercel, спочатку пропонувалася тільки з кузовом купе. У 1995 році дебютувало друге покоління автомобіля, з більш обтічним кузовом. У жовтні цього ж року машину засвітили з кузовом кабріолет на Токійському автосалоні і тільки в серпні 1996 року вона пішла в продаж.

Для України купе, а тим паче кабріолет Toyota Paseo є досить рідкісним автомобілем, хоча ця машина активно продавалася не тільки в Японії, але і в США, Канаді і Європі. Очевидно знятий в Києві кабріолет на литовських номерах оснащений 1,5-літровим бензиновим двигуном 5E-FE потужністю 93 к.с. або 5E-FНE – в 110 к.с. Машина пропонувалася з механічною, 5-ступінчастою КП.