Китайці збудують сучасний міст через Дніпро

Укравтодор та китайська компанія «China Road and Bridge Corporation» СRВС уклали меморандум про співпрацю.

21 жовтня Державне агентство автомобільних доріг України та китайська компанія «Чайна Роуд Енд Брідж Корпорейшн»/«China Road and Bridge Corporation» СRВС уклали Меморандум про співпрацю з метою реалізації проєкту будівництва мостового переходу через р. Дніпро у м. Запоріжжя.

Співпраця сторін, в рамках Меморандуму, передбачає взаємодію у просуванні імплементації проєкту будівництва мосту через річку Дніпро в м. Запоріжжя, що в подальшому сприятиме отриманню кредиту для його фінансування, обмін технічною інформацією, а також проведення спільних заходів та інформування громадськості про співпрацю сторін.

Це важливий проєкт, оскільки він вирішить одну із основних транспортних проблем Запорізького регіону – відсутність надійних транспортних зв’язків між лівим і правим берегом Дніпра.

Для довідки: компанія «China Road and Bridge Corporation» є однією з чотирьох найбільших державних компаній в Китайській Народній Республіці, які займаються будівництвом доріг, мостів, портів, залізниць, аеропортів, тунелів та муніципальної інфраструктури. Має понад 50 офісів за кордоном в Азії, Африці, Америці і Європі, а також офіційне представництво в Україні.

Джерело Укравтодор

Не пропустіть