В Інтернеті представили найдорожчий у світі позашляховик (Відео)

У всесвітній павутині Інтернет презентували найдорожчий позашляховик в світі. Ця новинка була створена фахівцями компанії King і вона має зовнішній вигляд бетмобіля.

Назва у цього автомобіля Karlmann King, а його зовнішній вигляд створював дизайнер Лучано Д’Амброзіо, який додав транспортному засобу незвичайний стиль, з яскраво вираженою асиметрією. Як заявив сам Д’Амброзіо, на створення такого дизайну його наштовхнула трилогія про легендарного героя коміксів – Бетмена. Саме в цій стрічці він їздить по місту Готем на брутальному автомобілі.

У кросовера досить незграбні форми, які надають йому схожість з великим чорним діамантом. Саме так автомобіль позиціонує компанія-розробник. Хоча схожість з діамантом не закінчується зовнішнім виглядом – ціна на позашляховик теж досить значна, його можна придбати за 1,085 мільйона доларів. Причому мова йде про початкову комплектацію, а ось топовий варіант обійдеться потенційному покупцеві в 3 мільйони доларів.

Базою для створення Karlmann King послужив пікап Ford F-550, розробники встановили під капотом свого дорого автомобіля 420-сильний мотор V10 об’ємом 6,8 літра. Правда такої потужності вистачає щоб розвинути швидкість в 220 км/год, через вагу в 6 тонн на більшу автомобіль не здатний.


Не пропустіть