Українець знайшов незвичайне застосування списаного BMW E39 (Фото)

Що можна зробити з автомобілем, який вже не придатний до експлуатації? Звісно, піти одним із найпоширеніших шляхів – кинути на вулиці або відправити на звалище. Ну а як бути, якщо машина служила довгі роки вірою та правдою, і хочеться якось вшанувати її пам’ять з гідністю? А ось тут тоді потрібно застосувати кмітливість і додати трохи творчості (якщо, звичайно, для цього є задатки).

Саме так, схоже, і вчинив житель Хмельницької області. Своє домоволодіння він декорував частинами списаної BMW 5 E39 – задня частина автомобіля прикрасила сам будинок, а передня – фасад гаража (сараю/лазні).

Що цікаво, частини автомобіля зберегли свою оптику, тому не виключено, що вона працює і виконує роль прибудинкового освітлення в темний час доби.

Найімовірніше, елементи німецького седана виконують лише декоративну роль, однак не можна виключати того факту, що вони тут перебувають із рекламних міркувань – в будинку, наприклад, може жити перекуп (скажімо, пригонщик авто з Європи або ж навіть розташовуватися СТО).

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть