Rolls-Royce тестує оновлений седан Ghost (Фото)

Розкішний Rolls-Royce Ghost виглядає майже готовим до серійного виробництва.

Оновлений Rolls-Royce Ghost знову потрапив в приціли камер фотошпигунів. Автомобіль все ще покритий маскувальною плівкою, проте дуже ймовірно, що автомобіль готовий до серійного випуску.

Дизайн і загальна стилістика новинки нагадує актуальну модель Ghost, однак седан отримав більш плавні лінії кузова. На передній частині красується збільшена решітка радіатора, а також світлодіодна оптика. Вивчаючи нижню частину бампера можна помітити масивний датчик, який дещо вибивається із загального стилю автомобіля.

Профіль автомобіля також схожий на актуальний Ghost, однак лобове скло отримало більш крутий нахил, про що свідчить зміна стійки. Ці зміни роблять зовнішність новинки більш гладкою.

Заглянувши в салон відразу ж стає помітна цифрова приладова панель з хромованими елементами, а також мультикермо. У верхній частині приладової панелі встановлений дисплей інформаційно-розважальної системи. Крім того, тут є безліч металевих перемикачів. З огляду на статус компанії, можна очікувати, що для оздоблення інтер’єру будуть використані матеріали найвищої якості.

Новий привид оселився на платформі Rolls’Architecture, яка вже використовується в Phantom і Cullinan. Відомостей про силову установку немає, проте відомо, що це може бути двухтурбінний V12. Також з’явилася інформація про те, що незабаром може з’явитися і електрична модифікація.