В Україну привезуть новий рамний позашляховик Lexus: скільки він коштує (Фото)

На український ринок виходить оновлений рамний позашляховик Lexus GX. Ця модель є преміальним варіантом Toyota Land Cruiser 250. Подробиці про новинку розкрили на офіційному сайті Lexus в Україні.

Фото: lexus.ua

Автомобіль зріс майже до 5 м у довжину та кардинально змінився зовні – його дизайн став більш кутастим. У салоні встановили цифровий щиток приладів та великий 14-дюймовий сенсорний екран.

Фото: lexus.ua

Під капотом Lexus GX 550 – 3,5-літровим V6 твін-турбо потужністю 354 кінські сили, що поєднується із 10-ступінчастою автоматичною трансмісією. Повний привід доповнений знижувальною передачею.

Фото: lexus.ua

Базова версія отримала пластиковий обвіс, 18-дюймові позашляхові шини, блокування заднього диференціалу, набір режимів для бездоріжжя та стабілізатори, які відключаються. У списку оснащення значаться двозонний клімат-контроль, повний електропакет, акустику з 10 динаміками, паркувальний автопілот, камери кругового огляду, навігацію, адаптивний круїз-контроль, підігрів усіх сидінь і керма, вентиляцію передніх крісел та набір систем безпеки.

Фото: lexus.ua

Ціни на Lexus GX в Україні стартують від 4 124 469 гривень.