Nissan Leaf отримав нову версію (Фото)

Спеціальне видання Nissan Leaf N-Tec поставляється з додатковим пакетом і приєднується до спеціальних випусків X-Trail X-Trail, Qashqai і Micra.

Nissan представив нову лімітовану версію N-Tec свого електромобіля Leaf, яка йде по п’ятах моделей X-Trail, Qashqai і Micra N-Tec, анонсованих раніше в цьому році. Всі моделі з приставкою N-Tec позиціонуються як версії з високими технічними характеристиками у відповідних модельних рядах, що представляють додаткову цінність для покупців.

Leaf e + N-TEC використовує батарею 62 кВт, розвиває потужність 214 к.с. і 340 Нм і має запас ходу до 385 км по циклу WLTP. Nissan обіцяє розгін до 100 км/год за 6,9 секунди і максимальну швидкість 160 км/год. Nissan Leaf N-Tec вартістю 32 795 фунтів стерлінгів отримує додаткове обладнання, яке включає в себе світлодіодний пакет, ProPILOT з Lane Keep Assist і Traffic Jam Pilot і оновлену електронну підвіску e +. Дизайн-пакет включає синій металевий передній спліттер і затемнену обробку.

Для порівняння, ціна Qashqai N-Tec становить від 26 475 фунтів стерлінгів, а більший X-Trail N-Tec починається від 30 820 фунтів стерлінгів і пропонується в п’яти-і семимістному компонуванні салону. Micra N-Tec буде коштувати від 16 995 фунтів стерлінгів. Всі нові лімітовані варіанти Nissan N-Tec X-Trail, Qashqai і Micra вже з’явилися в продажу, а Leaf буде доступний з 31 березня.