Компанія Pagani показала нові гіперкари (Відео)

Орасіо Пагані прямо з ательє Pagani в Модені, Італія, провів онлайн-презентацію гіперкарів, які він хотів привезти в Женеву.

Женевський автосалон завжди був стартовим майданчиком для гіперкар-мейкера Pagani. Але його несподіване скасування цього року підштовхнуло італійського виробника, як і інші компанії, які очікували грандіозного відкриття в Швейцарії, до самостійного запуску. Фактично, Орасіо Пагані особисто вирішив представити автомобілі, які були показані в 17-хвилинному відео через офіційний канал бренду на Youtube.

Оприлюднена ще в лютому Imola є останньою з декількох версій гіперкара Huayra. Вона була названа на честь Імола, міста в Італії, де знаходиться знаменита траса Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari. Виробництво Imola обмежена тільки п’ятьма автомобілями, що заздалегідь говорить про його 7-значний цінник в доларовому еквіваленті, і всі п’ять уже продані.

За продуктивність Huayra Imola відповідає 6,0-літровий двигун V12 AMG з двома турбінами, який видає 827 кінських сил і 1100 Нм крутного моменту, що робить його найпотужнішим Pagani на сьогоднішній день.

Інша половина передбачуваного показу в Женеві – це Huayra Roadster BC – такий же рідкісний топовий гіперкар з ціною в 3,5 мільйона доларів. Він оснащений тим же 6.0L AMG V12, але з трохи меншою вихідною потужністю в 800 к.с. та 1049 Нм крутного моменту. Така кількість енергії найкраще використовувати на трасі, однак, як стверджує Пагані, Roadster BC створює до 1,9 Гс максимальної бічної сили в поворотах.


Не пропустіть