Експерти назвали 5 виробників, автомобілі яких не іржавіють з роками

Більшість сучасних автомобілів не може похвалитися стійкістю до корозії, що ускладнює вибір покупця. Експерти вирішили назвати 5 виробників, автомобілі яких не іржавіють з роками.

Купівля транспортного засобу повинна бути відповідальним кроком, адже клієнтові доводиться враховувати не тільки витрату палива, але і майбутні витрати на обслуговування і ремонт. Це особливо актуально для наших автолюбителів, адже місцевий клімат та інфраструктура суттєво шкодять кузову. Тому слід звертати увагу на матеріал, яким обробляють машину, віддаючи перевагу товстим шарам захисних покриттів від корозії. У цьому сенсі перше місце займають моделі від Honda, зокрема – кросовер CR-V, який отримав гальванічне оцинкування.

Другу позицію експерти відвели BMW, які опускають частини автомобіля в цинковий розчин під впливом електричного струму. Трійку лідерів замикає продукція шведської Volvo, яка використовує метод гарячого цинкування при температурі в 460 градусів Цельсія. Подібні підходи спостерігаються у Porsche і Audi, які посіли четверте і п’яте місце відповідно. Більшість з представлених на ринку автомобілів цих брендів надають гарантії від наскрізної корозії, які варіюються від 12 до 30 років.