Ексклюзивний трековий Ferrari продали до початку торгів аукціону (Фото)

У червні аукціонний будинок BH Auction збирався реалізувати на торгах Ferrari 348 1990-х, який підготували для треку. Однак авто було куплено задовго до того, як почався аукціон.

Автомобіль зійшов з конвеєра в 1992-му як просте купе 348 – наймасовіша і доступна модель того періоду. Однак японський власник відправив авто для модернізації під клубні гоночні заїзди в ательє Iding Power, що спеціалізується на машинах італійської марки.

Спортивне авто обзавелося комплектом трекових поліпшень. Набір складається з болтового каркаса безпеки, гоночної підвіски, керма OMP, гоночних крісел з вуглецевого пластику, мають 6-точкові ремені Sabelt, і багато іншого.

Збільшує цінність авто використання деяких елементів від Ferrari 348 GT/C LM, що є дуже рідкісним гоночним авто, яке побудували в кількість двох одиниць. Трекові модель обзавелася такими ж, як у нього педальним вузлом, механізмом перемикання передач, вуглепластиковим дверима, переднім спойлером, стаціонарними фарами і кевларовим заднім дифузором.

У числі інших нововведень можна відзначити заднє антикрило, круглі задні ліхтарі, а ще магнієві колеса Neez. Силовий агрегат був удосконалений тюнінг-компанією Tomei. Робочий об’єм двигуна V8 збільшили з 3,4 до 3,7 літрів. В результаті продуктивність установки підвищилася з 300 до 400 к.с.

Торги по даному авто були заплановані на червень, при цьому його придбали набагато раніше. Вартість, за модель яку продали, не повідомляється. Називається тільки приблизна ціна – від 12 до 14 млн ієн (110 000 – 130 000 доларів).


Не пропустіть