Volkswagen Tayron отримав купеподібну версією (Фото)

«Побратим» популярного Volkswagen Tiguan отримав серійне виконання.

Новий Volkswagen Tayron X – купеподібний кросовер для китайського ринку. Зовнішність новинки практично ідентична з концептуальною моделлю. Зокрема, серійний крос-купе отримав два спойлера на п’ятій двері і стилізовані задні ліхтарі.

Новинка доступна поки тільки в «зарядженій» версії R-Line з особливим обвісом в вигляді спеціального декору на бамперах і псевдопатубків вихлопної системи. Габаритні розміри моделі трохи перевищують прототип: довжина 4 626 мм, а висота збереглася така ж 1 662 мм. Салон новинки поки не розсекречено.

У рух крос-купе приводиться 2,0-літровим мотором потужністю 186 і 220 к.с., пару якому становить семиступінчастий “робот” DSG. Привід доступний на вибір: передній або повний.

Крім того є гібридна версія на базі 1,4-літрового двигуна потужністю 150 к.с., який працює спільно з електромотором. Сумарна віддача гібрида становить 218 к.с., а привід тільки передній.

Гібридний Volkswagen Tayron відрізняється іншим рульовим колесом, а також повністю сенсорним блоком клімат-контролю і особливою графікою віртуальної «приборки». Tayron GTE надійде в продаж вже в кінці квітня, купеподібний Tayron X – ще через пару місяців.


Не пропустіть