Cadillac розсекретив значно збільшений Escalade (Фото)

Компанія Cadillac відмовилася від проведення окремої презентації довжелезного Escalade ESV і розсекретила його в онлайн-візуалізаторі. Від звичайної машини позашляховик відрізняється тільки збільшеною на 384 міліметра довжиною (майже до шести метрів) і на 105 міліметрів колісною базою.

Довжина, ширина, висота і колісна база нового Cadillac Escalade ESV становлять 5766, 2059, 1942 і 3407 міліметрів відповідно. Позашляховик майже на 40 сантиметрів більше стандартної модифікації і на сім сантиметрів довше попередньої машини. За технікою ніяких змін немає, що означає платформу GMT T1XX від пікапа Chevrolet Silverado, задня багатоважілька, пневмопідвіска Air Ride, десятидіапазонний автомат і два двигуни на вибір.

Крім 6,2-літрового бензинового V8, що видає 426 кінських сил і 623 Нм крутного моменту, «Ескалейд» вперше можна обладнати 3,0-літровим дизелем потужністю 281 кінську силу і 623 Нм крутного моменту.

Однак одна з головних особливостей моделі знаходиться в салоні: це перший в галузі вигнутий дисплей LG P-OLED, що складається з трьох екранів маршрутного комп’ютера, панелі приладів і медіасистеми, загальною діагоналлю 38 дюймів.

Продажі Escalade і Escalade ESV в США почнуться до кінця року. Ціни вже відомі. Короткий задньопривідний позашляховик в базовій комплектації обійдеться в 77 490 доларів. Подовжений Escalade ESV оцінили в 80 490 доларів. За повний привід доведеться доплатити 3000 доларів.

Джерело motor.ru

Не пропустіть