Toyota готує альтернативу популярному RAV4

Японська компанія зареєструвала ім’я нової моделі в китайському патентному відомстві.

Компанія Toyota отримала патент на ім’я Frontlander – так назвуть трохи модернізований Harrier четвертої генерації з лівим розташуванням керма. Першим авторинком кросовера Frontlander стане Піднебесна: випуск моделі буде налагоджено на підприємстві GAC-Toyota, і для місцевих клієнтів новинка стане ще однією альтернативою RAV4.

За очікуваннями Toyota Frontlander по начинці нічим не буде відрізнятися від актуального кросовера RAV4, а різниця з Harrier буде помітна лише в іншому розташуванні рульового колеса, варіантів оснащення і зовнішнім виглядом.

В такому випадку Frontlander розділить базу TNGA GA-K, отримає 171-сильний «атмосферник» 2.0 в тандемі з варіатором і переднім приводом або гібридну силову установку на базі агрегату 2.5 продуктивністю 222 кінські сили, а також систему повного приводу з електромотором в приводі задньої осі.

Для китайського авторинку Frontlander стане третьою версією на тему RAV4, адже спільний завод GAC-Toyota вже випускає перелицьований кросовер під назвою Wildlander, а FAW-Toyota займається реалізацією «глобального» RAV4.


Не пропустіть