Продемонстрували нову шестимісну версію «Гелендвагена» (Фото)

Штутгартське ательє Hofele представило ексклюзивну версію Mercedes-Benz G-Class з трьома рядами сидінь і шістьма місцями, 4 травня на своєму офіційному YouTube-каналі.

Для модернізації використовувалася сама «багата» версія позашляховика Mercedes-AMG G 63, хоча в компанії відзначили, що основою модернізації може стати будь-яка модифікація. Салон отримав компоновку за схемою 2 + 2 + 2.

Як у більшості кросоверів з третім рядом крісел, сидіння на «гальорці» підійдуть тільки для дітей, або невисоких дорослих. Сидіння займають практично весь об’єм багажника і при бажанні їх можна демонтувати.

За бажанням замовника компанія може встановити традиційний диван замість «капітанських» крісел другого ряду, проте тоді доступ на “гальорку” буде неможливий.

Також був змінений зовнішній вигляд і інтер’єр автомобіля. Демонстраційний екземпляр отримав обробку з червоної шкіри Nappa і антрацитової алькантари.

Зовні автомобіль отримав карбонові розширювачі арок, ексклюзивні 24-дюймові диски, оптику на даху, а також власні бампери. Компанія також замінила логотипи Mercedes-Benz власними шильдиками.

Технічна частина автомобіля не змінилася. Демонстраційний екземпляр в ательє оцінили майже вдвічі дорожче оригінального автомобіля – 279 880 євро, хоча вартість ексклюзивних автомобілів буде варіюватися від запитів замовника.