BMW показав ефектну рекламу броньованого кроссовера X5 (Відео)

Баварська компанія випустила цікаву рекламу кросовера BMW X5, заброньованого за класом Protection VR6. У ролику автомобіль обганяє кулю, а потім зупиняє її лобовим склом.

Не часто можна побачити рекламу броньованого автомобіля, оскільки такі машини далеко не для всіх. Однак компанія BMW вирішила рухатися своїм шляхом і випустила рекламний відеоролик для нового BMW X5 Protection VR6.

Основою для X5 Protection VR6 послужила найпотужніша модифікація M50i, де в якості силового агрегату застосовується турбований 4,4-літровий V8 потужністю 530 к.с. (750 Нм). Серйозне посилення кузова і скління по класу VR6 сильно позначилося на динамічних характеристиках кросовера. Тепер першу “сотню” він набирає за 5,9 секунди – це на 1,6 секунди довше, ніж стандартна модель.

Такий автомобіль має кузов з захистом 3 класу, що відповідає стандарту VR6. Така броня дозволяє витримувати обстріл з автомата Калашникова з 7,62-міліметрові патронами. Крім того, автомобіль отримає броньовану підлогу і паливний бак, який самостійно може загерметизуватися.


Не пропустіть