Прототип нового Mercedes-Benz C-класу розсекретили на тестах (Фото)

Тестові камуфльовані автомобілі майбутнього покоління Mercedes-Benz C-класу вже потрапляли об’єктив «фотошпигунів». Зараз опублікували нові знімки W206, що дозволяють краще розгледіти перед автомобіля.

Прототип все

ще закутаний у велику кількість камуфляжу, але вже можна розгледіти великий дефлектор переднього бампера, розташований на всю ширину автомобіля. Передні фари виглядають більш гострими і вузькими. Вони менші, ніж на майбутньому E-класі і більше відповідають поточному дизайну компактного A-класу. Фальш панелі все ще закривають капот, але вже можна сказати, що загальна форма C-класу не зміниться.

На місці задніх ліхтарів у автомобіля стоять тимчасові заглушки і можна припустити, що це більш ранній прототип. Вже з’являлися знімки автомобіля з встановленими ліхтарями, але оптика була щільно закрита камуфляжем.

Фахівці очікують на майбутньому поколінні Mercedes-Benz C-класу чотирьох-і шестициліндровий двигун, а також гібридні варіанти силових установок. Нова версія платформи MRA дозволяє виробникові встановлювати широку гаму двигунів.

Спочатку прем’єру компанія планувала на Паризькому автосалоні, але шоу було скасовано. Можливо, виробник скоро покаже модель на онлайн-презентації.


Не пропустіть