Знамениту японську марку бюджетних авто планують заморозити

Закордонне інформагентство Bloomberg, посилаючись на своїх інсайдерів, в розпорядженні яких потрапила трирічна «дорожня карта» автогіганта з Японії, повідомляє, що Nissan планує зменшити свої витрати на суму 2,8 млрд доларів.

Відзначається, що ознайомився з трирічним планом концерну Nissan, виробник з Японії збирається знизити витрати в багатьох сферах для того, щоб вивільнити кошти для створення нових авто і розробки нових технологій. В результаті можуть бути «заморожені» 13 виробничих майданчиків автогіганта. У свою чергу, навантаження на решту потужності буде збільшена з 65 до 80 відсотків.

За наявними даними, виробник Nissan в рамках цих рішень здатний відмовитися і від марки Datsun, що займається випуском недорогих моделей. При цьому є кілька чинників, які не стикуються з цими відомостями. Так, бюджетний бренд не планують прибирати з Індії, і мають намір презентувати новий хетч Datsun redi-GO. Повний список антикризового плану буде озвучений японським концерном 28 травня, до цього ж часу стануть відомі всі подробиці.


Не пропустіть