Новий BMW 5-Series: свіжа інформація про популярний седан (Відео)

Середньорозмірний седан BMW 5-Series дебютує вже через тиждень в Кореї разом з моделлю 6-Series Gran Turismo. Корейський підрозділ німецької компанії навіть поділився відповідним тизером в соцмережі Instagram.

Як стало відомо, автомобіль отримає такий же «занижений» стиль, зміни не торкнуться і решітки радіатора, а ось нові повітрозабірники трохи збільшаться в розмірах. У тизер-ролику також показаний процес розвитку всіх поколінь 5-Series, а ближче до кінця відео на мить промайнув силует G30 LCI. Таким чином, новинка повертає колишні форми моделі, а також отримає більш спортивну керованість і чистий дизайн в порівнянні з попередником. Стандартна 530i, швидше за все, буде більш потужною, так само як і M550i – зараз вони оснащені 2,0-літровим рядним 4-циліндровим турбодвигуном на 250/255 кінських сил і 4,4-літровим V8 мотором на 523 кінські сили відповідно.

На американському авторинку нинішній BMW 5-Series продається більше трьох років, а в 2018 році дебютував і хетчбек 6-Series Gran Turismo. Кілька місяців тому в німецькому автоконцерні повідомили, що вищезгаданий хетчбек не продаватиметься в США, але залишиться на ринках інших країн.


Не пропустіть