Названі найнадійніші нові кросовери (Фото)

Британський сервіс Carbuyer опитав кілька тисяч покупців нових кросоверів. На основі оцінки більш ніж по 30 параметрів експерти склали топ-10 найнадійніших моделей, з несправностями яких автовласники найрідше стикаються в перший рік.

Mazda CX-5 зайняла 10 місце в рейтингу з показником надійності в 95,52%. Фахівці особливо виділили якість збірки. Серед проблем, з якими, хоч і рідко, але стикалися покупці – несправності електросистем.

На 9 позиції Subaru XV, з 95,66% по надійності.

Toyota RAV4 отримала 95,71%. Мало скарг пов’язаних з електрикою, роботою сенсорного екрану і стерео в мультимедійної системи.

Надійність Lexus NX оцінили в 95,74%. Можливі проблеми – неполадки в роботі супутникової навігації і мультимедійної системи.

Seat Arona заробив за показником надійності 95,88%. Відзначаються відмови механізму ременя безпеки.

Першу п’ятірку лідерів відкриває Toyota C-HR, з 95,95% надійності.

Peugeot 3008 оцінили за показником надійності в 96,09%.

Бронза” – у Lexus RX, з 96,6%. Автомобіль відзначили за високу якість збірки. Велика частина з рідкісними неполадками електрики.

“Срібло” експерти віддали Subaru Outback, його показник надійності – 97,24%.

Абсолютним лідером рейтингу став Volvo XC40, показник надійності якого досягає 98%. У тих вкрай нечисленних випадках, коли покупці стикалися з несправностями, йшлося про неполадки в роботі електрики.

Джерело interfax.by

Не пропустіть