Прототип Volkswagen Transporter T7 знову вийшов на тести (Фото)

Компанія Volkswagen вже довгий час працює над наступною генерацією свого прославленого комерційного фургона. Прототип сьомого покоління Transporter знову помітили на тестах і знову з навантаженим фаркопом.

Поточне покоління «T6.1» було представлено рік тому і позначило швидку зміну шостої генерації. Насправді фургон, який стоїть на конвеєрі є глибокою модернізацією T5 2003 модельні роки, а значить шанувальники можуть очікувати значних змін.

Незважаючи на те, що камуфляжною плівкою і фальшпанелями прихована велика частина кузова, можна розгледіти, що під ними абсолютно нова модель.

Лобове скло з великим ухилом має величезну площу. Його завершує короткий і дуже гладкий капот, під яким в базовій комплектації розташується світлодіодна оптика. Бічна лінія скління також збільшена, що не характерно для фургонів, а на майже вертикальній задній частині розташовуються горизонтальні ліхтарі.

Шанувальникам марки залишається чекати – можливо, ближче до прем’єри вдасться зустріти автомобіль з меншою кількістю камуфляжу.


Не пропустіть