Ще один бюджетний кросовер Renault помічений на тестах (Фото)

На тестах помічений ще один бюджетний субкомпактний кросовер від компанії Renault. Модель отримає назву Kiger і буде комплектуватися 1,0-літровим трициліндровим турбованим бензиновим мотором, передає Rushlane.

Потужність двигуна складе приблизно 100 кінських сил при 160 Нм крутного моменту. Пару агрегату складе 5-ступінчаста механічна коробка передач або «робот».

Повідомляється, що Renault Kiger є виробничою версією кросовера під кодовою назвою HBC, про який раніше говорилося в Інтернеті. Очікувалося, що новинка дебютує в рамках автовиставки Auto Expo 2020 року, але, схоже, автомобілю належить пройти довгий шлях, перш ніж він буде готовий встати на конвеєр для серійного виробництва.

Минуло багато часу відтоді, як Renault Kiger був помічений на тестах в останній раз. У квітні-травні виробники в Індії позакривали свої заводи і призупинили розробку нових моделей. Винятком не став і новий крос від «Рено».

Наостанок додамо, що на шпигунських фото Renault Kiger «засвітився» разом з моделлю Triber. Вона може використовувати ті ж агрегати і трансмісію, що і Kiger.


Не пропустіть