На продаж виставлять рідкісний Dodge Daytona 1969 року випуску (Фото)

Аукціонний будинок Mecum Auctions виставить на торги Dodge Charger Daytona 1969 року випуску, який зберігся у відмінному стані, не дивлячись на вік. Про це повідомили в компанії в неділю, 7 червня.

Оригінальний Daytona 1969 виробничого року дебютував через рік після поразки моделі Charger 500 в гонці NASCAR. Компанія Dodge випустила його виключно для перемоги, яку він здобув у своєму першому заїзді на Talladega 500.

В цілому було випущено 503 примірника Dodge Charger Daytona. Автомобіль, який виставлять на аукціон, знаходиться в американському штаті Індіана.

Як відзначають в Mecum, цей Dodge Daytona був відреставрований. Сама машина пофарбована в червоний відтінок, при цьому заднє крило має білий колір, що йде далі по кузові з червоним написом Daytona.

Dodge Charger Daytona комплектується двигуном 440 Magnum V8 з карбюратором продуктивністю 375 к.с. Разом з двигуном функціонують АКПП і система заднього приводу. Хоча в даний момент орієнтовна вартість автомобіля не названа, можна припустити, що його продадуть за 6-значну суму.


Не пропустіть