Продемонстрували хардкорну версію нового Toyota RAV4 (Фото)

Компактний кросовер Toyota RAV4 посилений новими колісними арками і доповнений ексклюзивними колесами.

Поточна версія Toyota RAV4 вже з заводу має досить гострий і яскравий зовнішній дизайн, але цей варіант набагато більш екстремальний завдяки серії стилістичних доопрацювань.

Тюнінгова компанія Versus оснастила його колесами Rays, відомими як «Triaina», розміром 20 x 8,5 спереду і 20 x 9 дюймів ззаду в доступному варіанті «Stratagia». Це означає, що спиці оброблені в чорний глянець з привабливими срібними елементами. Крім того, Rays пропонує свої колеса Triaina в версії «Black Diamante», спиці якої виконані в чорному і сріблястому кольорах, і мають 18- і 19-дюймовий виконання.

Rays виробляє одні з кращих на ринку коліс для післяпродажного обслуговування і особливо популярні серед японських автомобілів на ринку пост продажного обслуговування.

Безсумнівно, не тільки ексклюзивні колеса виділяють цей RAV4 з натовпу. Versus оснастив його новими чорними матовими арками передніх коліс, які трохи ширше стандартних. Крім того, як видно, задні колісні арки мають ту ж чорну матову обробку, а також можуть бути додатково оснащені парою невеликих світлодіодних планок, встановлених трохи нижче передньої решітки радіатора, а також яскраво-жовтими гальмівними супортами.


Не пропустіть