Краще кросоверів: Skoda представила новий універсал Octavia Scout (Фото)

Skoda представила нове покоління крос-версії універсала Octavia Scout, який отримав нефарбований пластиковий обвіс і збільшений дорожній просвіт.

Skoda Octavia Scout трохи довша, ніж звичайний універсал – 4703 мм проти 4689 мм, Також новинка вище і у неї на 15 мм збільшився дорожній просвіт, а найменші колісні диски тепер 18-дюймові, але ще будуть пропонувати 19-дюймові легкосплавні колісні диски.

Крім цього, нове покоління Octavia Scout тепер доступно і з переднім приводом, хоча раніше крос-версія «пятидверки» пропонувалася тільки з повним приводом.

Повнопривідну модифікацію можна буде замовити з моторами 2.0 TSI і 2.0 TDI. Потужність першого становить 190 к.с., а другий агрегат пропонується в двох варіантах форсування – 150 і 200 к.с. Трансмісія доступна тільки роботизована семиступінчаста.

Для передньопривідної Octavia Scout доступний 1.5 TSI потужністю 150 к.с. Цей мотор може працювати з механічною коробкою або роботом, причому для роботизованої трансмісії ще пропонується 48-вольтний стартер-генератор.
Система приводу на передні колеса буде доступна тільки з двигуном 2.0 TDI з 115-сильною віддачею, причому для цього ДВЗ передбачена тільки механічна коробка передач.

Салон Scout практично повністю повторює звичайний чеський універсал, за винятком комбінованої оббивки сидінь і вставок на передній панелі під дерево, але це пропонується в якості опції.

Skoda Octavia Scout в Європі в продаж надійде в наступному місяці.


Не пропустіть