Volkswagen зробив своїм клієнтам цікаву пропозицію (Фото)

На заводі Volkswagen в німецькому Дрездені почнуть пускати на конвеєр клієнтів, які замовили електричний хетчбек e-Golf. Вони зможуть взяти участь в складанні свого автомобіля за додаткову плату в 215 євро.

Під наглядом співробітників заводу Volkswagen, групу з 4-х відвідувачів допустять до 5 різних станцій збірки авто. Клієнтам запропонують самостійно поставити радіатор охолодження, радіаторну решітку, ліхтарі, шильдики e-Golf, а також допомогти в стикуванні силового агрегату і кузова.

Даний процес участі в складанні електричного автомобіля займе приблизно 2,5 години. Також у вартість нової послуги входить екскурсія з гідом по виробничій та виставковій зоні, один напій і 10% знижка на всі товари в магазині сувенірів.

У нинішньому році Volkswagen e-Golf буде знятий з виробництва і замінений на електричний хетчбек ID.3 – первісток нової модульної платформи MEB, на якій будуть побудовані більшість електромобілів всього концерну. Покупців ID.3 стануть запрошувати в Дрезден для допомоги в складанні з наступного року.


Не пропустіть